Bog

Gopler ældes baglæns

Videnskabens svar på et længere liv

Tag med på en hæsblæsende rejse til klodens fjerneste egne og de mest højteknologiske laboratorier, når Nicklas Brendborg fortæller historien om videnskabens kamp mod aldring.

Gopler ældes baglæns

Videnskabens svar på et længere liv

I ”Gopler ældes baglæns" fortæller Nicklas Brendborg historien om videnskabens årelange kamp mod aldring og giver samtidig sine bud på, hvad der skal til for at forlænge livet.


Jagten på det lange liv blev engang ført an af kvaksalvere og eventyrere, men i dag har videnskaben lagt sig i spidsen af ræset. Det betyder, at menneskeheden for første gang nogensinde er ved at knække koden til et lang og sundt liv. ”Gopler ældes baglæns" er Nicklas Brendborgs fortælling om, hvordan videnskaben i årevis har forsket i en af menneskehedens største gåder, og hvorfor det er så komplekst et område.

Undervejs tager Nicklas Brendborg os med på en rejse til højteknologiske laboratorier, fjerne egne og andre steder, der har stor betydning for de gennembrud, videnskaben i disse år har fået på området. På vejen møder vi bl.a. zombier og gopler og lærer om andre af videnskabens spektakulære bedrifter.


"Gopler ældes baglæns" røg hurtigt ind på bestsellerlisterne og hyldes af et enigt anmelderkor. Særligt Nicklas Brendborgs imponerende talent for at formidle tungt videnskabeligt stof på en let tilgængelig og ikke mindst underholdende måde understreges af anmelderne. 

"Wow ... en af årets formentlig bedste bøger"

"Interessant og virkelig underholdende"

"Underholder fra først til sidst uden at være overfladisk"

Kontakt og book Nicklas Brendborg

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke Nicklas Brendborgs populære foredrag?