Foredrag

Tag med på en hæsblæsende rejse i jagten på et langt liv

Nicklas Brendborg giver en fascinerende introduktion til videnskabens årelange kamp mod aldring. Hvordan skal vi leve, hvis vi vil bremse viserne på vores biologiske ur?

Foredrag

Hvordan lever man længere?

Med afsæt i sin bestsellende bog ”Gopler ældes baglæns” fortæller Nicklas Brendborg om videnskabens svar på et langt liv. I mange år blev jagten på det lange liv anført af kvaksalvere og eventyrer. I dag har videnskaben erstattet magi og religion, og derfor har vi aldrig været tættere på at knække koden til et langt og sundt liv. Men hvad siger videnskaben om anti-ageing? Hvad virker, og hvad virker bestemt ikke? Og hvad kan vi tilføre vores eget liv? 

I jagten på svarene tager Nicklas Brendborg os med på en hæsblæsende rejse til klodens fjerneste egne og mest højteknologiske laboratorier. Undervejs møder vi zombieceller, gopler der ældes baglæns og både gale og geniale videnskabsmænd og –kvinder. Du bliver desuden klogere på, hvorfor det er en god idé at bruge tandtråd og donere blod, hvis du gerne vil blive gammel, og hvorfor det er farligere at være ensom end at ryge og drikke alkohol.

Vil du også opleve Nicklas Brendborg? Køb billet til foredraget Gopler ældes baglæns

7. juni 2023HørsholmTrommenUdsolgtKl. 19:00 - 21:00http://www.tikko.dk/event/nicklas_brendborg_horsholm-7029
28. august 2023København VBremen TeaterKøb billetKl. 19:00 - 21:00http://www.tikko.dk/event/nicklas_brendborg_kbh-6764
11. oktober 2023København VBremen TeaterKøb billetKl. 18:00 - 21:00http://www.tikko.dk/event/nicklas_brendborg_vanedyr-7164
28. november 2023København VBremen TeaterKøb billetKl. 19:00 - 21:00http://www.tikko.dk/event/nicklas_brendborg_kbh-7039

Engageret og interessant præsentation.

Finn Bjørn Johansson

Astellas Pharma

Kontakt og book Nicklas Brendborg

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke Nicklas Brendborgs populære foredrag?